Пишете ни на: office@sodvarna.com
Обадете ни се на: 052 602 179, 052 602 779
Работно време на офиса: от Понеделник до Петък от 08:00 до 17:00 часа. Почивни дни: събота, неделя и официални празници.

СОД Варна

От основаването си през 27 май 1997 г. СОД – Варна се ръководи от професионален екип с доказан опит и дълъг професионален стаж в системата за сигурност.

Основната мисия на нашата дейност е защитата и сигурността на всеки наш клиент. В дългогодишна ни история нашият първи и основен приоритет винаги е бил сигурността на нашите клиенти.

Нашите професионалисти винаги са готови да предложат правилната услуга на оптимална стойност за всеки наш клиент. Като професионалисти ние подхождаме индивидуално към всяка ситуация и намираме точния отговор за запитванията, които имате към нас. Екипите ни използват доказан и ефективен модел за взаимодействие, като това ни превръща в една от водещите фирми в сферата на сигурност и охрана.

Нашата система се развива през годините, което ни позволява днес да имаме изключително ефективен контрол върху реакцията и анализът за всяко алармено събитие.

СОД – Варна е истински професионалист и винаги отговорно се грижи за сигурността на всеки клиент. Вече повече от 20 години сме сред водещите в сферата на сигурността и никога не правим компромис с качеството на работа.

СОТ ОХРАНА ЗА ДОМА

дежурен оперативен център на СОД- Варна

ДЕЖУРЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР

На денонощен телефон  052/ 659-386 служителите в Дежурния оперативен мониторинг център приемат сигнали за алармено събитие и са в постоянна връзка с охранителните екипи и с клиентите.

Прочети повече
отряд морска гара

Отдел „Охранителни дейности"

Отделът се състои от мобилни екипи, които работят съвместно с дежурния оперативен център. Предвид естеството на работа, всеки от охранителите минава през обучителна програма с минимум от 40 часа.

Прочети повече
СОД-Варна технически екип

Отдел "Технически дейности"

Състоящ се от 16 професионалиста със техническо и инженерно образование изгражда и поддържа охранителната система. Екипът същевременно следи и за изправността и състоянието на системата.

Прочети повече

Поискайте оферта

Попитайте за актуални отстъпки на тел.:   052 602 179 , 052  602 779

УСЛУГИ

екип за бързо реагиране на СОД- Варна

СОД – СИГНАЛНО ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ

Краткото време за реакция на екипите е от жизнена важност. Бързата обмяна и анализ на оперативна информацията, отрежда водещо място на екипите ни по ефективност на услугата за бизнеса и гражданите.

Прочети повече
fiz1-350x233

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

Това е най-много численото звено в СОД – Варна. Професионалните ни охранители са напълно потготвени да осигурят защитата и охраната на различни институции, обекти, мероприятия и други.

Прочети повече
СОД на пристанище Варна

ИНКАСО

Служителите в този отдел имат над 12 години опит във транспортирантео и гарантирането безопасността на ценни пратки и товари. С тяхна помощ, транспортирането на пратките преминава сигурно и безопасно.

Прочети повече
fiz-270x180

СТРЕЛБИЩЕ ВАРНА

От 2010 година СОД – Варна разполага със собствено стрелбище, използвано за потготовката на служителите от отделните оперативни звена. Напълно оборудвано, тук можете да проверите личното си оръжие или да упражните стрелбата си.

Прочети повече
обществен-трезор-270x180

ОБЩЕСТВЕН ТРЕЗОР

СОД – Варна предлага трезор за съхранение на всякакви ценности. Уникалната система за отключване осигурява максимална защита. Ние Ви гарантираме сигурност и конфиденциалност.

Прочети повече
видеонаблюдение-270x180

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ВАРНА

Фирмата ни предлага цялостни решения за поддръжка и изграждане на системи за видеонаблюдение. Техническите лица разполагат със знанията и професионализма да предложат най-доброто решение за всеки индивидуален клиент.

Прочети повече
контрол-на-достъпа-270x180

КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Нашата фирма предлага възможности за контрол върху движението на превозни средства и хора. СОД – Варна предлага автономни като домофонна и видеодомофонна уредби и управлявани от оператор, който следи за движението и сигурността.

Прочети повече
пожароизвестяване-270x180

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

Пълна поддръжка на пожароизвестителни системи от инсталирането им до гаранционното и извънгаранционно обслужване. Системите са проектирани и съгласувани съвместно със службата по противопожарна и аварийна безопасност.

Прочети повече
работилницата-270x180

ОРЪЖЕЙНА РАБОТИЛНИЦА

Оръжейната работилница с която разполага СОД – Варна предлага различни видове услуги за служители и клиенти. Тук можете се погрижите за състоянието на своето огнестрелно оръжие както и да получите официално удостоверение за техническата му годност.

Прочети повече

ЗАЩО СОД ВАРНА

[/vc_column]

От 1997 година до днес подписахме 14 000 договора за защита и охрана на вашата сигурност. 14 000 истории на изградено доверие и партньорство за спокойствието на дома и бизнеса.
СОД – Варна. 20 години сигурност, отговорност, доверие. Спокойствие за вас.